Top
Tontti Tour 26.3.-2.4.2017 – kuntavaaliehdokkaat kutsuttu tonteille – Tonteilla tavataan
fade
3711
post-template-default,single,single-post,postid-3711,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tontti Tour 26.3.-2.4.2017 – kuntavaaliehdokkaat kutsuttu tonteille

Tonteilla tavataan -kansalaisliike on kutsunut kaikki Helsingin kuntavaaliehdokkaat tutustumaan vuokrankorotusten kohteina oleviin tontteihin.

Asukkaat avaavat pihansa kaikille kuntavaaliehdokkaille Tontti Tourin aikana 26.3.-2.4. Tarjolla ehdokkaille asukkaiden itsensä ja Tontti-liikkeen puuhaihmisten mielipiteitä ja pohdintoja korotusten suuruudesta ja laskentaperusteista. Tapaamisia on näiden päivien aikana Koskelassa, Kumpulassa, Käpylässä ja Toukolassa. Ehdokkailta toivotaan etukäteisilmoittautumisia osoitteeseen info@tonteillatavataan.fi ja muut asukkaat ja naapurit voivat myös halutessaan osallistua. Kysy sähköpostilla missä ja milloin näitä treffejä on!

Ensimmäiset tonttitreffit ovat  jo takana päin.  Eiköhän loppuviikon aikana tavata tonteilla, vai mitä?

Sari Väntänen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.