Top
KHOKY:n kirje kaupunkiympäristövirastoon: Kerrosneliöiden ja talotyyppien tulkinta – Tonteilla tavataan
fade
3766
post-template-default,single,single-post,postid-3766,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

KHOKY:n kirje kaupunkiympäristövirastoon: Kerrosneliöiden ja talotyyppien tulkinta

Kanta-Helsingin omakotiyhdistys on kerännyt koko joukon kysymyksiä Helsingin kaupungille jäsenistöltä saamansa palautteen ja keräämiensä tietojen perusteella. Kirje on lähtenyt kaupungille tänään.Tammikuussa postilaatikoihin kopsahtanut kirje ehdotuksesta tontinvuokraksi on herättänyt hämmenystä naapureiden kesken. Osalla huomioidaan kellarista vain suihku, osalta myös löylyhuone tai sitten ei kumpaakaan. Osalla yläkerran laipiotilat on vähennetty laskelmista, osalla ei. Ja niin edelleen.

Pitäiskö kaikkien meidän nyt ottaa yhteyttä virastoon? ”Pelisäännöt eivät ole selvät, joten neuvon odottamaan (kaupungin) vastausta. Kaupungin edustaja ilmoitti tänään, että kysyvät asioita kerrosalaselvitykset tehneeltä ja koostavat vastaukset”, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Tuuli Kunnas yhdistyksen Facebook-ryhmässä.  Niin Omakotiyhdistys kuin sen siipien alla toimiva Tonteilla tavataan -kansalaisliike toimivat aktiivisesti asian tiimoilla. ”Olisi tosi kiva, että ihmiset liittyisivät yhdistykseen. Tehdään kuitenkin työtä kaikkien hyväksi”, Tuuli kiteyttää.

Lue KHOKY:n kirje kaupungille täältä
Lue lisää yhdistyksestä ja liity jäseneksi

Tonteilla tavataan -kansalaisliike Facebookissa

Sari Väntänen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.