Top
Haluatko lukea konsulttiraportit, joista tonttiemme tulevat vuokrat johdetaan? – Tonteilla tavataan
fade
3771
post-template-default,single,single-post,postid-3771,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Haluatko lukea konsulttiraportit, joista tonttiemme tulevat vuokrat johdetaan?

Tonttivuokrien korotukset on nyt valmisteltu virastossa. Huimien korotusehdotusten taustaksi on kaupunki ostanut konsulttifirmoilta arviot tonttiemme rakennusoikeuden arvosta. Nyt sinä asianosaisena voit perehtyä mistä korotukset on johdettu. Sinulla on mahdollisuus saada kopiot kahden konsulttirityksen arviolausunnoista. Raportit ovat osin salassapidettäviä ja niiden saamiseksi kokonaisuudessaan vaaditaan seuraavat teot:

Lähetä spostilla pyyntö, että  haluat saada Realian (20.11.2017) ja Catellan (22.2.2017) arviolausunnot kokonaisuudessaan, mainitse raporttien nimet. Kirjoita nimesi ja kotiosoitteesi. Sinun asianosaisuteesi tarkistetaan. Allekirjoita sitten oheiset salassapitositoumukset ja skannaa sähköpostin liitteeksi sekä lähetä osoitteisiin anne.nahi@hel.fi  ja tontti@hel.fi

Lähetä alkuperäiset allekirjoitetut salassapitositoumukset  postitse:

Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit
Asuntotonttitiimi
PL 2214
00099 Helsingin kaupunki

 

EDIT 1: Tontit-yksiköltä on ke 14.2. varmistettu, että Nahin toimistolta poissaolosta huolimatta konsulttiselvityspyyntöjämme käsitellään!
EDIT 2, to 15.2. Arviolausunnon tilaajan tulee ilmoittaa sähköpostissaan, ettei harjoita ammatikseen kiinteistöarviointitoimintaa!!

Tulosta salassapitositoumukset täältä:

SALASSAPITOSITOUMUS CATELLA

SALASSAPITOSITOUMUS REALIA

Sari Väntänen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.